6. mai

kl 18 - 21

Har du lyst til å oppleve et Diversity Icebreaker seminar?

Har du ikke fått anledning til dette gjennom de virksomheter du har nærhet til? Har du lyst til å lære litt mer om deg selv, andre og hva de tenker om deg – på en måte som er relevant for kommunikasjon, team-arbeide og innovasjon? Da er muligheten nå i Colab i Larvik.

Har du ikke fått anledning til dette gjennom de virksomheter du har nærhet til? Har du lyst til å lære litt mer om deg selv, andre og hva de tenker om deg – på en måte som er relevant for kommunikasjon, team-arbeide og innovasjon?

 

Nå er det mulighet for det i Colab Larvik!

Hvert kvartal i Larvik i Colabs lokaler arrangerer Bjørn Z. Ekelund et åpent Diversity Icebreaker-seminar. Den siste delen av seminaret vil fremheve hvordan konseptet er relevant for problemløsning og innovasjon. Neste seminar er 10. september kl. 18-21.

 

Se: diversityicebreaker.no for mer informasjon

 

Bakgrunn: Bjørn Z. Ekelund har i 30 år ledet små konsulentselskap med fokus på organisasjonspsykologi og ledelse. I dag er han styreformann og senior konsulent i Human Factors AS som han startet i 1993 (www.human-factors.no).

 

Colab: Bjørn Z har bidratt til oppbyggingen av Colab; et arbeidsfellesskap for vekstvirksomheter og gründere der Rød, Blå og Grønn har hatt en sterk plass i utvikling av miljøet (www.colab.no). Han sitter i Colabs styre og har en fleksibel arbeidsplass i arbeidsfellesskapet der han deltar med sin kunnskap, erfaring og nettverk. I dette miljøet har han et spesielt fokus på videreutvikling av den digitale versjonen av Diversity Icebreaker, som kommer til å anvendes her. Seminaret er åpent for alle.

 

Deltagerne vil få standard Diversity Icebreaker-materiell og Innovasjonsheftet.

 

Gratis for Colabs medlemmer.

 

Kostnad kr 100,- pr deltaker som ikke er medlem, betales med Vipps eller kontant ved oppmøte. Bedrifter med 5 eller flere påmeldte kan faktureres.

JA! JEG ER MED!

Meld deg på ved å fylle ut skjemaet under.

Dette feltet er obligatorisk
Dette feltet er obligatorisk
Feil telefonnummer
Dette feltet er obligatorisk

SAMARBEIDSPARTNERE

Colab Larvik
Brannvakstgata 5
3256 Larvik

Org nr: 919 423 315